Bivši šampion Evrope stigao u FMP

Izvor: B92, 27.Dec.2023, 12:44

Bivši šampion Evrope stigao u FMP

Slovenački plejmejker Matic Rebec novi je igrač FMP. saopštio je klub iz Železnika.

Rebec je potpisao ugovor sa Panterima do kraja sezone 2023/2024.

"Nakon Ognjena Kuzmića, još jedan igrač će ponovo zadužiti opremu KK FMP. To je slovenački plejmejker Matic Rebec (28, 180). Podsećamo, Rebec je u sezoni 2018/2019 nastupao u dresu Pantera, a kasnije je karijeru proveo u Španiji u dresu Gipuskoa, Ciboni, Rasta Vehti, Roanu, Raveni, Kjeti… Svakako najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeh u dosadašnjoj karijeri Rebeca je zlatna medalja sa Evropskog prvenstva 2017. godine, koju je osvojio sa selekcijom Slovenije. Sezonu 2022/2023 započeo je u dresu Cedevite Olimpije, a u FMP dolazi iz redova Kazme (Kuvajt)", stoji u saopštenju kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ide Kuzmićevim stopama

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023

Klub je sve zvanično potvrdio...Košarkaši FMP-a su dobili novo pojačanje. Posle Ognjena Kuzmića tim iz Železnika je pojačao slovenački plejmejker Matic Rebec. On je već u sezoni 2018/2019 igrao u dresu Pantera...Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri Rebeca je zlatna medalja sa Evropskog prvenstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

FMP se ponovio pred Novu godinu! Prvak Evrope se vratio u Železnik!

Izvor: 24sedam.rs, 27.Dec.2023

Slovenac Matic Rebec potpisao ugovor do kraja sezone

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.