Bitević u finalu Evropskog prvenstva

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Mar.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitević u finalu Evropskog prvenstva

Naš sugrađanin Slobodan Bitević, najbolji srpski karatista, danas je uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva za seniore koje se održava u Istanbulu.

Boba se nadmeće u kategoriji preko 84 kg, a do meča za titulu prvaka Starog kontinenta stigao je posle četiri briljantne pobede nad rivalima iz Portugalije, Belgije, Holandije i Makedonije.

Finalni meč je na programu u subotu, 21. marta, kada će Bitević odmeriti snagu s dvostrukim svetskim šampionom Enesom Erkanom.

Ovim uspehom naš sugrađanin je izborio i plasman za prve Evropske olimpijske igre, koje će u junu biti održane u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana.

A. Ž.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.