Bio je na udaru kritika posle derbija, ali on je i dalje najbolji srpski sudija, UEFA je to opet potvrdila

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je na udaru kritika posle derbija, ali on je i dalje najbolji srpski sudija, UEFA je to opet potvrdila

Još jedno veliko priznanje, nastavlja da napreduje bez obzira na ovdašnje kritike.

Od večeras su ponovo aktuelne utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a osim naše reprezentacije, na delu ćemo videti i u poslednje vreme našeg najboljeg sudiju Srđana Jovanovića.

Njega je UEFA delegirala za kvalifikacionu utakmicu Grupe I između selekcija Kipra i Rusije. Taj meč se igra u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 18 časova u Nikoziji.

Zanimljivo, ovo će Jovanoviću biti prva utakmica posle 161. večitog derbija, kada je bio na udaru kritika zbog odluke iz sredine drugog poluvremena kada je dosudio prekršaj Žandera nad golmanom Partizana Stojkovićem, u situaciji kada je neposredno posle pomenutog duela Milunović zatresao mrežu.

Očigledno, UEFA mu na tome nije zamerila.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.