Bilo je teško hvatati njihove prljave lopte

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bilo je teško hvatati njihove prljave lopte"

Odbojkašica Srbije Ana Bjelica je istakla da je ekipa u prvoj utakmici eliminacione faze Evropskog prvenstva imala poteškoća da se navikne na ritam igre.

Srbija je savladala Rumuniju maksimalnim rezultatom i plasirala se u četvrtfinale.

"Spremale smo se za igru protiv njihovog prvog korektora, nismo imali dovoljno materijala da se upoznamo sa igrom drugog. Trebalo je vremena da se priviknemo na njihovu igru", rekla je Bjelica.

Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakla da igra Rumunije nije "toliko kvalitetna".

"Igrali smo protiv protivnika koji nema definisanu igru, ima mnogo prljavih lopti koje je teško hvatati u odbrani, postaviti blok", dodala je Bjelica.

Članica reprezentacije Srbije je konstatovala da je ekipa uspela da se snađe i prilagodi.

"Dosta smo kvalitetnija ekipa od njih, uspele smo da završimo meč mirno kako je i očekivano. Trebalo nam je vreme da se posle dva slobodna dana naviknemo na ritam utakmice i da omogućimo sebi da završimo meč sa 3-0, kako je i bilo", zaključila je Bjelica.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.