Bh. plivačica Lana Pudar osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu u Rumuniji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2023, 19:04

Bh. plivačica Lana Pudar osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu u Rumuniji

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je bronzanu medalju i postavila juniorski rekord u disciplini 200 metara delfin na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u rumunskom Otopeniju, prenosi Fena. Sedamnaestogodišnja Pudar je osvojila treće mjesto s vremenom 2:04.55. Zlatna medlja pripala je Nijemici Angelini Kohler koja je ostvarila vrijeme 2:03.30, dok je srebro osvojila danska takmičarka Helena Rosendal Bach s vremenom 2:03.86. Bh. plivačica Lana Pudar osvojila...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Fenomenalna Lana Pudar osvojila evropsku bronzu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2023

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u plivanju u malim bazenima u rumunskom Otopeniju u disciplini 200 metara delfin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.