Besplatan ulaz na utakmicu Srbija - Island u Nišu

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz na utakmicu Srbija - Island u Nišu

BEOGRAD, 23. aprila 2015. (Beta) - Rukometna reprezentacija Srbije igraće 3. maja u Nišu sa selekcijom Islanda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Rukometni savez Srbije odlučio je da ulaz na ovaj meč bude besplatan.

Srbija i Island sastaće se u četvrtom kolu Grupe 4 kvalifikacija za EP.

Navijači će u dvoranu Čair u Nišu na meč moći da udju isključivo uz pozivnicu (ulaznicu), koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << od subote do četvrtka moći preuzeti u TC Kalča, a od petka, 1. maja, na blagajni SC Čair od 10 do 18 časova.

Na dan utakmice blagajna SC Čair radiće do početka susreta. Jedna osoba može preuzeti najviše dve pozivnice (ulaznice).

Rukometna reprezenatacije Srbije posle dva kola zauzima prvo mesto u Grupi četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj sa četiri boda.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatne ulaznice za meč Srbija - Island

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2015

Ulaz na utakmicu između rukometaša Srbije i Islanda, koja je na programu u nedelju 3. maja u Nišu, biće besplatan samo uz pozivnice koje će biti deljene u Okružnom rukometnom savzeu i na blagajni hale Čair...Muška rukometna reprezentacija Srbije nastavlja u Nišu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo...

Nastavak na JužneVesti.com...

DA HALA BUDE PUNA: Nišlije besplatno na Srbija-Island

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2015

Rukometni savez Srbije saopštio je da će ulaz na utakmicu četvrtog kola Grupe četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izmedu Srbije i Islanda biti besplatan.. . Ipak, navijačima će za ulazak u dvoranu Čair u Nišu biti potrebna ulaznica, koje će od subote do četvrtka moći da preuzmu u TC...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.