Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 18:07

Bernd Štork preuzeo DAC Stredu

Novi posao nakon Serkl Briža

Kratko je Bernd Štork bio bez posla. Doskorašnji trener Serkl Briža vraća se na istok Evrope, pošto će u narednoj sezoni predvoditi DAC Stredu.

Slovački klub je u tekućoj sezoni na trećem mestu tabele i ima realne šanse da najesen zaigra na evropskoj sceni. Taj izazov je privukao Štorka, kao i ambicije uprave da stvori tim koji bi se borio za titulu prvaka.

Bernd Štork je bivši selektor Mađarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju je odveo na Evropsko prvenstvo 2016. godine i za to je dobio orden od države. Pre toga je bio dugogodišnji asistent Jirgena Rebera, sa kojim je sarađivao i u Partizanu.

Iako je Serkl Briž završio sezonu pri dnu tabele, Štork je dobio brojne pohvale za urađeno, jer je tim preuzeo u oktobru, kada je bio zakucan za dno tabele, ali je uspeo pre prekida sezone da ga izvuče iznad crte.

Kako pišu belgijski mediji, Štork je bio i kandidat za novog trenera Antervepena, ali je izabrao da karijeru nastavi u Slovačkoj.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.