Belgija ubedljiva, Austrija na pogon Arnautovića bolja od Švedske

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 22:41

Belgija ubedljiva, Austrija na pogon Arnautovića bolja od Švedske

Fudbaleri Belgije ubedljivo su savladali Estoniju 5:0 (2:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Belgijanci su do nove pobede u grupi F stigli već posle 45 minuta igre, kada su imali 2:0.

Vertongene je bio precizan u 4. minutu, Trosar je na 2:0 povećao u 18, a tačku na meč stavio je Lukaku sa dva gola u 56. i 58. minutu susreta.

Ubedljiva je bila i reprezenatcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Austrije, koja je bez velikih problema savladala Švedsku sa 3:.

Mihael Greogorič je obezebdio početno vođstvo u 53. minutu, a četiri minuta kasnije Marko Arnautović je duplirao prednost.

Isti igrač u 69. minutu postigao je drugi pogodak, dok je Emil Holm postavio je konačan rezultat u 90. minutu.

Belgija je vodeća u grupi F sa 13 bodova, koliko ima i Austrija na drugom mestu. Slede Švedska sa šest i Azerbejdžan i Estonija sa po jednim bodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.