Bekrić: Bićemo pravi domaćini

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić: Bićemo pravi domaćini

Srpski atletičar Emir Bekrić rekao je da veruje da će Beograd biti dobar domaćin učesnicima Evropskom dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine.

Emir Bekrić  

"Zadovoljan sam odlukom i veoma mi je drago što će Beograd imati priliku da ugosti evropske atletičare. Rezultati koje smo ostvarili u poslednje vreme i potencijal koji smo pokazali dobiće sada dodatno na jačini i verujem da će to svima biti motiv da se pokažemo kao pravi domaćini", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Bekrić agenciji Beta.

 

Beograd će biti domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine, odlučeno je danas u Frankfurtu. Beograd je dobio organizaciju evropskog šampionata u konkurenciji Poljske i Turske.

 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Praznik atletike u prestonici

Izvor: Danas, 05.Maj.2014, 01:30

Srpska atletika poslednjih godina ide samo uzlaznom putanjom, a nakon što je proteklog vikenda u Frankfurtu Evropski atletski odbor odlučio da Beograd bude domaćin dvoranskog Evropskog prvenstva u Kombank areni 2017. jasno je da Atletski savez ima sve veće ambicije koje uspešno sprovodi u delo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.