Basta: Odlazak na EP je naš jedini cilj

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta: Odlazak na EP je naš jedini cilj

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi, a u nedelju je čeka prvi pripremni meč pred start kvalifikacija za EP protiv Francuske u Beogradu. Jedan od naših iskusnijih reprezentativaca Dušan Basta očekuje da če se saigrači i on brzo uklope u rad sa novim selektorom Dikom Advokatom i izbore plasman na kontinentalni šampionat.
FOTO: STARSPORT

- Odlazak na Evropsko prvenstvo nam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je obaveza i to svima treba da bude jasno. Znam da neće biti lako, poštujemo svakog protivnika, ali daćemo sve od sebe da se plasiramo. Vrlo je važno da dobro počnemo kvalifikacije – istakao je Basta, a prenosi Beta.
Desni bek Lacija smatra da je bolje što reprezentacija Srbije igra prvo prijateljski meč, pa tek u oktobru kreće u kvalifikacije.
- Bolje je što ćemo početi prijateljskom utakmicom jer ćemo to iskoristiti da se što bolje upoznamo sa novim selektorom. Ekipa je ostala ista, nije bilo mnogo promena i susret sa Francuskom će biti dobra provera pred početak kvalifikacija – rekao je Basta.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete


JUNAJTED NIJE BIO PRVA OPCIJA: Di Marija želeo u Grad svetlosti


LJUBIMAC GROBARA U MAKABIJU: Loš za Ruse, dobar za prvaka Evrope






Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasmejani "Orlovi" sleteli u Pazovu (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2014

Reprezentativci Srbije okupili su se u utorak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi a nasmejana lica, dobro raspoloženje i novo ruho svedoče da su "Orlovi" spremni za nove pobede na čelu sa selektorom Dikom Advokatom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.