Basketaši u finalu EP – sledi finale sa Letonijom

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basketaši u finalu EP – sledi finale sa Letonijom

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Bukureštu, pošto je u polufinalu pobedila selekciju Rusije sa 21:13.

Srbija je vodila većim delom utakmice, a polovinom meča Rusija se poenima sa poludistance približila na četiri poena zaostatka.

Usledila je serija srpskih basketaša od 9:0 preko Buluta i Majstorovića čime je rešeno pitanje pobednika, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tačku na utakmicu stavio je Majstorović pogotkom sa distance.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Dušan Domović Bulut koji je postigao deset poena, Marko Ždero dodao je jedan, Dejan Majstorović pet i Marko Savić takodje pet poena.

Srbija će u finalu igrati protiv Letonije, koja je savladala Sloveniju sa 21:20. Finale je na programu od 19 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpski basketaši u finalu EP

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2018

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Bukureštu, pošto je u polufinalu pobijedila selekciju Rusije sa 21:13.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.