Basketaši Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 23:03

Basketaši Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Basketaši Srbije su posle Austrije danas pobedili i Izrael rezultatom 22:19 i tako obezbedili prvo mesto u grupi A Evropskog prvenstva.

Basketaši Srbije, četvorostruki uzastopni prvaci Evrope, na EP u Izraelu igraju u sastavu Strahinja Stojačić, Stefan Kojić, Marko Branković i Nemanja Barać.

Aktuelni prvak Evrope se danas protiv Austrije namučio, a taman kad je delovalo da neće tako biti protiv Izraela, domaćin šampionata se na velika vrata vratio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč.

Kod vođstva Srbije 20:13, Izrael je vezao šest poena, stigao na minus jedan, ali je Marko Branković trojkom doneo pobedu "orlovima" i prvo mesto u grupi.

Parovi četvrtfinala (četvrtak): Srbija - Holandija, Francuska - Austrija, Letonija - Češka, Litvanija - Belgija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.