JARMOLENKO BOLJI OD PANDEVA: Ukrajina savladala Severnu Makedoniju u Bukureštu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 15:03

JARMOLENKO BOLJI OD PANDEVA: Ukrajina savladala Severnu Makedoniju u Bukureštu (VIDEO)

Odličan meč u Bukureštu.

Fudbaleri Ukrajine savladali su Severnu Makedoniju u drugom kolu grupe "C" Evropskog prvenstva rezultatom 2:1 (2:0). Meč na stadionu u Bukureštu bio je jedan od najboljih u dosadašnjem delu turnira, videli smo golove, pregršt šansi i dva promašena penala.

Ukrajinci su nametnuli svoj ritam od početka duela na Nacional areni. Puleni Andreja Ševčenka su posle nekoliko promašenih šansi do gola stigli u 29. minutu preko Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jarmolenka.

Samo pet minuta kasnije, prednost je duplirao Roman Jaremčuk. Visoki napadač je posle dodavanja Jarmolenka rutinski pogodio.

Naše južne komšije se nisu predvale, nastavili su Pandev, Elmas i Trajkovski da napadaju. Nagrada sa ofanzivu stigla je u 57. minutu. Alioski je izveo jedanesterac, golman Buščan je odbranio, međutim, levi bek Lidsa je iz drugog pokušaja zatresao mrežu.

Do kraja susreta videli smo prilike na obe strane, a najbolju je propustio Malinovski. Fudbaleru Atalante je udarac sa bele tačke zaustavio Dimitrievski.

Ukrajina je prvim trijumfom na turniru ostala u trci za drugu fazu takmičenja. Makedonci će posle drugog poraza i gol razlike 2:5 teško upeti da izbore osminu finala.

SASTAVI:

🇺🇦 Shaparenko starts in a holding midfield role...

🤔 Main man for this side?@uafukraine | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 17, 2021

🇲🇰 North Macedonia make one change from the defeat against Austria, with Spirovski replacing Trajkovski...@ffmmkd | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 17, 202

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.