BEZ TRENINGA U BEOGRADU! Čudna odluka Mađara pred meč sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 10:41

BEZ TRENINGA U BEOGRADU! Čudna odluka Mađara pred meč sa Srbijom

Veoma važan meč za obe selekcije...

Fudbalska reprezentacija Mađarske će doći na meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije posle jutarnjeg treninga u Budimpešti.

Selektor Marko Rosi posle konsultacija sa stručnim štabom je odlučio da ekipa odradi trening u Mađarskoj, potom letom dođe u Beograd u popodnevnim časovima.

Tremin za trening, Mađari će iskoristiti za šetnju po stadionu i terenu stadiona "Rajko Mitić", a Rosi će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 18 časova izaći na konferenciju za medije, što je obavezna procedura.

Meč Srbije i Mađarske je u četvrtak od 20,45.

Selekcija Dragana Stojkovića zatim ide na gostovanje Litvaniji, taj duel je u nedelju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FSS pozvao osnovce na utakmicu protiv Mađarske

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2023

Fudbalski savez Srbije (FSS) pozvao je danas osnovce da dođu na stadion "Rajko Mitić" u što većem broju i podrže nacionalni tim u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.