B92: Srbija protiv Hrvatske (16:45)

Izvor: B92, 23.Avg.2013, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Srbija protiv Hrvatske (16:45)

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas protiv Hrvatske na finalnom turniru Evropsko prvenstvo, a meč iz Istanbula možete gledati na TV B92 od 16:45.

U drugom duelu u petak sastaju se domaćin Turska i Belgija. Srbija će u subotu igrati protiv Belgije, a u nedelju protiv domaćina.

Srbija je tokom priprema ovoga leta odigrala 11 utakmica, a zabeležila je sedam pobeda. U poslednje četiri godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbija je četiri puta igrala protiv Hrvatske i slavila dva puta.

Selektor Dušan Ivković u Istanbul je poveo 14 igrača, u ekipu se vratio oporavljeni Nemanja Nedović, dok su u Beogradu ostali Miloš Teodosić i Vladimir Lučić.

"Nalazimo se u završnoj fazi prirpema za Evropsko prvenstvo. Sigurno je da će nam turnir u Istanbulu dosta značiti, jer ćemo imati tri veoma jake provere. Već smo se sastali sa selekcijom Turske, ali mislim da će nam dobro doći još jedna utakmica sa njima. Imamo problema sa povredama, ali ovo je jedna od poslednjih prilika, da se što bolje uigramo, razigramo sve igrače, kako bi što spremniji dočekali start Eurobasketa u Sloveniji", istakao je uoči turnira u Istanbulu kapitens Srbije Nenad Krstić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92: Srbija protiv Hrvatske (16:45)

Izvor: B92, 23.Avg.2013

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas protiv Hrvatske na finalnom turniru Evropsko prvenstvo, a meč iz Istanbula možete gledati na TV B92 od 16:45...U drugom duelu u petak sastaju se domaćin Turska i Belgija. Srbija će u subotu igrati protiv Belgije, a u nedelju protiv domaćina...Srbija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.