Izvor: Beta, 25.Mar.2022, 22:38

Arunović osvojila srebro na Evropskom prvenstvu

 Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas srebrnu medalju u gadjanju vazdušnim pištoljem na Evropskom prvenstvu u norveškom Hamaru.To je druga medalja danas za Srbiju, nakon što je Teodora Vukojević osvojila zlato u gadjanju vazdušnom puškom.Arunović je osvojila 19. odličje na evropskim prvenstvima, a četvrto u pojedinačnoj konkurenciji. Ona je u borbi za zlato izgubila od Ukrajinke Olene Kostevič sa 14:16.U kvalifikacijama u toj disciplini Brankica Zarić zauzela je 20. mesto, a Jasmina Milovanović 45.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski strelci osvojili zlato i srebro u Hamaru

Izvor: Danas, 26.Mar.2022, 00:34

Srpski strelci su su otvorili učešće na Evropskom seniorskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Hamaru zlatnom medaljom koju je prvog dana osvojila Teodora Vukojević puškom, Zorana Arunović je pištoljem izborila srebro, a u finale se plasirao i olimpijski vicešampion pištoljem Damir Mikec, koji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.