Izvor: Danas, 15.Avg.2022, 22:09

Armin Sinančević srebrni na Evropskom prvenstvu

Bio je najveći adut srpske atletike na Evropskom prvenstvu u Minhenu, uz Ivanu Vuletu, predstavljajući ujedno vedetu u nastajanju. Briljantnim nastupom, prebacivši razdaljinu od 21 metra u četiri navrata, Armin Sinančević ostvario je fenomenalan rezultat osvajanjem srebrne medalje. Najdalji njegov hitac iznosio je 21,39 metara čime je srpskoj atletici podario drugu medalju u istoriji bacanja kugle.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Armine, uvek možemo računati na tvoje silne hice da obraduju Srbiju"

Izvor: B92, 15.Avg.2022

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Arminu Sinančeviću osvajanje srebrne medalje u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u atletici u Minhenu...Srpski bacač kugle osvojio je drugo mesto ove večeri, hicem od 21,39 u dramatičnom finalu u Minhenu..."EVROPSKI VICEŠAMPION JE NAŠ...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.