Izvor: RTS, 02.Mar.2023, 19:37

Angelina Topić u finalu evropskog dvoranskog prvenstva

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale skoka uvis na Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje se održava u Istanbulu.
Angelina Topić uspešno je prebrodila kvalifikacije u skoku uvis na evropskom dvornskom prvenstvu u Istanbulu.

Mlada srpska atletičarka u drugom pokušaju preskočila je visinu od 1.91 metara i boriće se za medalju.
"Kvalifikacije su prošle odlično, osećam se sjajno. Ono što je bitno je da sam dokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sebi da sam spremna. Bilo je napeto, konkurencija je odlična. Jedva čekam finale u nedelju", rekla je Angelina za RTS posle kvalifikacija.
Finale je na programu u nedelju ujutru.
Inače, Srbiju u Istanbulu predstavlja 12 takmičara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angelina Topić u finalu skoka uvis

Izvor: B92, 02.Mar.2023

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se večeras u finale skoka uvis na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Istanbulu...Topić je iz drugog pokušaja preskočila 1,91 metar i podelila treće mesto sa Nemicom Kristinom Honsel i Rumunkom Danijelom Stančiju...Prvo mesto u kvalifikacijama zauzela...

Nastavak na B92...

EP U ISTANBULU: Angelina Topić u finalu, nova medalja na vidiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023

Prvo mesto u kvalifikacijama zauzela je Ukrajinka Julija Levčenko...Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale skoka uvis na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Istanbulu...Topić je iz drugog pokušaja preskočila 1,91 metar i podelila treće mesto sa Nemicom Kristinom Honsel i Rumunkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.