Aleksinčanin seniorskoj evropskoj tituli dodao juniorsku

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinčanin seniorskoj evropskoj tituli dodao juniorsku

Nakon titule u seniorskoj konkurenciji, član kluba N&F Aleksinčanin Filip Trajković osvojio je zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu u džiju džicuu. Na istom šampionatu njegov klupski drug Nemanja Pejčić je bio treći.

Prvenstvo Starog kontinenta i Svetski šampionat održani su na Kritu u Grčkoj, a učestvovalo je oko 700 takmičara iz 26 država.

20-godišnji student Elektronskog fakulteta u Nišu Filip Trajković je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u kategoriji do 94 kg potvrdio klasu.

Filip je nakon ovogodišnjeg osvajanja titule seniorskog evropskog prvaka, sada osvojio i titulu juniorskog osvajača ove medalje i u jednoj godini osvojio dva najsjajnija evropska odličja - kažu u aleksinačkom klubu.

Aleksinčani na Evropskom prvenstvu; foto: NiF

Medalju za reprezentaciju Srbije osvojio je i 19-godišnji Nemanja Pejčić u kategoriji juniora preko 94 kg.

Nemanja je u svom debitantskom nastupu na ovom nivou takmičenja dokazao da se može ozbiljnije računati na njegove rezultate u narednim godinama - kažu iz N&F-a.

Pored Trajkovića i Pejćića, aleksinački klub su predstavljali i kadet Andrija Bogdanović koji je u konkurenciji do 81 kg osvojio peto mesto, kao i junior Miloš Miljković koji je u kategoriji do 77 kg zauzeo 13. poziciju.

Džiju džicu reprezentaciju Srbije predvodio je trener Nikola Trajković iz aleksinačkog kluba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.