Aleksandra Tepavac osvojila bronzu na evropskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Tepavac osvojila bronzu na evropskom prvenstvu

Čast našeg juniorskog boksa na proteklom evropskom prvenstvu u rumunskom Galatiju odbranila je naša reprezentativka Aleksandra Tepavac ( 63 kg) osvojivši bronzano odličje.

Ovo je najveći uspeh bokserskog kluba Sombor od osnivanja, odnosno od 1947. godine

Aleksandra je u meču za finale izgubila od najbolje juniorke Starog kontinenta, Italijanke Viole Piras. Uspeh je tim pre veći jer se naša Akeksandra boksom bavi svega godinu dana. Sve je to dobar predznak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je reč o biseru naše plemenite veštine i da pravi rezultati tek predstoje.

"Još uvek nisam svesna kakav sam uspeh postigla u Rumuniji. Razumela sam da nije nešto uobičajeno i svakidašnje jer sam odjednom obasuta pažnjom sa svh strana, od mojih klupskih drugova, sportista i sportskih radnika Sombora. Ipak utisci se lagano sležu. Posle kraćeg odmora usledile su pripreme za ovogodišnji Kup nacija koji će biti održan u Vrbasu od 14. do 18. avgusta. Na ovom prestižnom međunarodnom takmičenja ne želim da branim srebrno odličje već hoću da napadnem zlato. Starija sam i iskusnija godinu dana i ovo takmičenje želim da mi bude kruna uspešne godine", kaže naša bronzana juniorka Aleksandra Tepavac.

Pre Kupa nacija našu talentovanu bokserku očekuju nastupi u Regionalnoj ligi Vojvodine – Sever.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.