Alegri veruje Zlatanu

Izvor: RTS, 09.Okt.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri veruje Zlatanu

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je da je uveren da će se fudbaler Zlatan Ibrahimović vratiti u klub sa pobedničkim mentalitetom.

"Siguran sam da će se Ibrahimović vratiti sa željom koju je imao ranije, kako bi se klub vratio na staze pobede. Da bi se to desilo svi moraju dati sve od sebe", rekao je Alegri.

Reprezentativac Švedske ranije ove nedelje je izjavio da ne uživa više u fudbalu kao pre i da želi da se povuče dok je na vrhuncu.

Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je trenutno sa reprezentacijom Švedske, ali će se u klub vratiti ranije jer je suspendovan za poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Holandije.

Ibrahimović je nedavno napunio 30 godina, a ima još tri godine ugovora sa Milanom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.