Agonija orlića u Notingemu sa devet golova u svojoj mreži

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 22:49

Agonija "orlića" u Notingemu sa devet golova u svojoj mreži

Mlada reprezentacija Srbije poražena je od Engleske u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 9:1

Sve je krenulo idilično po fudbalere Dušana Đorđevića.

Povela je Srbija u 27. minutu golom Vladimira Lučića, ali to je samo kako se na kraju ispostavilo napravilo problem mladim fudbalerima.

U 38. minutu Džejden Filogen Bajdans je poravnao rezultat, a do kraja prvog dela igre smo videli još dva gola u mreži Vanje Ilića, Delap u 42. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Eliot u nadoknadi vremena prvog dela igre.

U drugom delu utakmice Englezi su nastavili u istom ritmu, Madueke je u 53. minutu povećao prednost svoje reprezentacije, a posle toga je za samo šest minuta fudbaler Čelsija još jednom zatresao mrežu Srbije.

Filogen-Bajdans je postigao svoj drugi, a ukupno šest za Engleze na ovom meču.

Do kraja meča nije bilo milosti za Srbiju, prvo je Luka Subotić postigao autogol u 87. minutu, a onda je Rou postigao u 89. minutu svoj prvi, a ukupno osmi za Engleze.

Drugi gol na meču je postigao fudbaler Liverpula Eliot za previsokih 9:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Epska bruka "orlića" - Engleska razbila Srbiju 9:1!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2023

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na gostovanju Engleskoj 9:1 (3:1) u utakmici drugog kola F grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.