ANGELINA TOPIĆ: Opet zasijala zlatnim sjajem

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Avg.2023, 13:08

ANGELINA TOPIĆ: Opet zasijala zlatnim sjajem

Srpska atletičarka Angelina Topić postala je šampionka na Evropskom prvenstvu za juniorke u Jerusalimu, pošto je jedina preskočila visinu od 1,90 metara! I to je učinila bez ijednog rušenja u kategoriji skok uvis.

 
Ona je tako Srbiji donela treću medalju.
 
Posle srebra i bronze u troskoku, koje su Srbiji donele Teodora Boberić i Aleksandrija Mitrović, imamo i zlato.
 
Mlada srpska atletičarka je skokom 1,90 metara osvojila zlato i tako postala dvostruka juniorska prvakinja Evrope u skoku uvis.
 
Jovan Stranić zauzeo je četvrto mesto u finalu bacanja kladiva rezultatom 73,42 m, dok je Miloš Nisić bio je sedmi u finalnoj trci na 200 m novim ličnim rekordom...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

ZLATNA ADRIANA VILAGOŠ – KOPLJE LETELO DO EVROPSKOG ZLATA! Za Srbiju četiri medalje na Evropskom prvenstvu za juniore u Jerusalimu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2023

Nakon osvojene srebrne i bronzane medalje u troskoku, i nakon osvojenog zlata u skoku uvis, Adriana Vilagoš dvostruka je šampionka Evrope u bacanju koplja. Ona je u finalu ove discipline, najdalji hitac zabeležila u četvrtoj seriji, kada je koplje letelo do 58.38 metara. Ovaj rezultat bio je dovoljan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.