ANDERSON: Svaki meč je sada kao finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 07:59

ANDERSON: Svaki meč je sada kao finale

Košarkašice Srbije se bore za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Košarkašica Srbije Ivon Anderson izjavila je pred meč osmine finala Evropskog prvenstva protiv Velike Britanije da je svaka naredna utakmica kao finale.

- Znamo šta su prednosti protivnika, ali ne poznajemo ih dovoljno. Mislim da će utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više zavisiti od toga kako mi odigramo. Moramo da odigramo pametnije u napadu i u odbrani -izjavila je Anderson.

Košarkašice Srbije izgubile su od Mađarske 81:75 (23:23, 16:21, 27:11, 15:20) u meču trećeg kola D grupe Evropskog prvenstva, pa će kao drugoplasirana ekipa u grupi morati da odbranu titule šampiona nastave u osmini finala protiv Velike Britanije.

Taj meč je na programu u utorak u 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije pobedile Veliku Britaniju i plasirale se u četvrtfinale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023

Košarkašice Srbije pobedile su večeras selekciju Velike Britanije rezultatom 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 22:18) i plasirale se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Britanke teško pale – Srbija u četvrtfinalu EP

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Ljubljani pobedom nad Velikom Britanijom rezultatom 66:60...Izabranice Marine Maljković su teškom mukom uspele da slome otpor Britanki, koje su veoma dobro šutirale za tri poena i tako se držale u meču...Srbija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.