Nacionalna antikorupcijska kampanja osvojila UEPS priznanje

Izvor: marketingITD.com, 09.Jan.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalna antikorupcijska kampanja osvojila UEPS priznanje

Marketinška agencije DraftFCB + Afirma, Agencija za borbu protiv korupcije uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Hulla & Co Human Dymanics KG dobitnici su srebrnog priznanja Udruženja za tržišne komunikacije Srbije za nacionalnu antikorupcijsku kampanju “Korupcija nam krade budućnost”.
Kampanja je osmišljena i sprovedena u Srbiji u cilju podizanja svesti javnosti u okviru projekta “Podrška radu Agencije za borbu protiv korupcije”. >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << Kreativni koncept osmislila je marketinška agencije DraftFCB + Afirma, a video spot režirao je Srdan Golubović, autor filmova “Apsolutnih sto” , “Klopka”, “Krugovi”.  Komunikacijski eksperti na projektu bile su Ksenija Renko iz Hrvatske i Jasmina Krstić Latinović iz Srbije. Kampanja je lansirana 30. marta 2013. godine i obuhvata integrisanu komunikaciju kroz različite kanale: televiziju, radio, internet, letke, postere, brošure, društvene medije i posebne aktivnosti.

Mikro sajt kampanje je zaživeo trajno i danas je adresa www.prijavikorupciju.rs veoma aktivna – građani je koriste za prijavu koruptivnih slučajeva u svom okruženju.
Na Facebooku im se možete priključiti na stranici pod nazivom Agencija za borbu protiv korupcije, dok je nalog na Twitteru @NeKorupciji.
Pogledajte i promotivni spot:


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.