HRVATSKA NIJE ZEMLJA MIRA I SIGURNOSTI: Napadi na Srbe imaju FAŠISTIČKE ODLIKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA NIJE ZEMLJA MIRA I SIGURNOSTI: Napadi na Srbe imaju FAŠISTIČKE ODLIKE!

Milorad Pupovac je ocenio i da Hrvatska, kao članica Evropske unije, predstavlja jako loš primer nečlanicama i doprinosi destabilizaciji prostora bivše Jugoslavije.

Lider Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac smatra da je napad na Srbe kod Knina koji su gledali prenos utakmice Crvene zvezde organizovan i da pokazuje da Hrvatska nije zemlja mira i sigurnosti.

Pupovac je ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su se dogodili ozbiljni napadi na pripadnike srpske zajednice, koji su imali odlike skvadrističke (skvadristi - pripadnici prvih fašističkih odreda) grupacije.

- Napadi nisu ni slučajni ni spontani. Ne može u selo Uzdolje slučajno ili spontano doći pet automobila sa 15 ljudi pod fantomkama - rekao je Pupovac, koji je do nedavno bio predsednik Srpskog nacionalnog veća u Hrvatskoj.

Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, a u tuči je povređeno pet osoba, kao i jedno dete. Nakon toga su nepoznati napadači u mestu Djevrske verbalno, a potom i fizički, napali vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Pogledajte rezultate

SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pupovac: Ovoga nije bilo ni u najtežim poratnim vremenima

Izvor: RTS, 22.Avg.2019

Na području Knina i okoline sinoć se dogodila serija napada na Srbe. Milorad Pupovac smatra da je to bilo organizovano, kao i da takvih incidenata nije bilo ni u najtežim poratnim vremenima. . Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.