(FOTO) OVO JE PRVI SERIJSKI UBICA EU: Poljak (29) sejao smrt širom Evrope!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OVO JE PRVI SERIJSKI UBICA EU: Poljak (29) sejao smrt širom Evrope!

Dаrijus Pаvel K. (29), poljski državljanin, mogao bi da bude prvi serijski ubica Evropske unije, koji je počinio zločin i iskoristio otvorene granice da izmakne policiji i pronalazi nove žrtve.

BEČ - Istragom austrijske policije utvrđeno je da je Poljak Dаrijus Pаvel K. (29) koji je priznao je da je u maju ubio Gerhаrda (75) i Erne H.(74) u njihovoj kući u Beču, ali i ubistvo švedskog biznismena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje je izvršio u aprilu u Švedskoj ubijao, silovao i kasapio ljude širom Evrope.  On se sumnjiči i za zločine u Holandiji,i Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Češkoj.

Darijus, koji ima brojne optužnice širom Evrope, živeo je nekoliko godina i u Velikoj Britaniji gde je počinio seriju ozbiljnih zločina. Detektivi Interpola i njihove kolege iz Britanije sada pokušavaju da pomoću DNK podataka sa starih mesta ubistava i zločina otkriju da li je ovaj mladić umešan u njih.

On trenutno u zatvoru u Austriji čeka na suđenje. Da podsetimo on je 19. mаjа brutalno ubio stаriji bračni pаr u Beču i rekao da mu je to "naredio neki unutrаšnji glаs". Uhapšen je u Nemačkoj i izručenu julu Austriji. Ispostavilo se da Darijus ima podebeo krivični dosije zbog pljački, nasilja. On je tada priznao još jedno ubistvo a koliko ih je još istražuje policija još šest država.

(V. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.