EU nema ništa protiv vanrednih parlamentarnih izbora na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU nema ništa protiv vanrednih parlamentarnih izbora na KiM

ZSO mora da bude formirana u prvoj polovini godine

Kancelarija Evropske unije u Prištini poslala je poruku političkim liderima lažne države Kosova ukazujući na potrebu postojanja stabilnih institucija i poručila da se ne protivi održavanju vanrednih parlamentarnih izbora u ovoj godini.

Pročitajte i:

Evropska unija ukazuje na potrebu postojanja stabilnih institucija na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovu u vreme kad opozicione partije Demokratska liga Kosova i Samoopredeljenje pozivaju na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Tamošnji mediji nezvanično prenose da je Kancelarija EU u Prištini poslala poruku kosovskim političkim liderima od kojih je tražila da se pre svega fokusiraju na primenu nekoliko zadataka koji moraju da budu ispunjeni u prvoj polovini godine - uključujući reformsku agendu dogovorenu s EU i formiranje Zajednice srpskih opština.

Iz EU ukazuju na potrebu stabilnih institucija na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Koha": EU nije protiv raspisivanja izbora na KiM

Izvor: B92, 11.Apr.2018

Priština -- Kancelarija EU u Prištini poslala poruku političkim liderima da se ne protivi održavanju vanrednih pralamntarnih izbora u ovoj godini, piše "Koha"...KancEvropska unija, kako se navodi, ukazuje na potrebu postojanja stabilnih institucija na Kosovu, u vreme kada opozicione partije Demokratska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.