Zvezdu nosi velika energija sa tribina

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 22:12

"Zvezdu nosi velika energija sa tribina"

Trener košarkaša Barselone Rodžer Grimau govorio je pred duel sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Barselona u petak gostuje Zvezdi u Štrak areni u 25. kolu elitnog takmičenja od 20. sati.

“Verujem da će nam svaka utakmica do kraja ligaškog dela biti izuzetno teška, pogotovo ona u Beogradskoj areni gde navijači daju jak vetar u leđa igračima. Crvena zvezda je uvek nošena spektakularnom energijom i tako počinje utakmice", rekao je Grimau.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Veruje da će njegov tim naći način da izađe na kraj sa Zevzdom i njenim šestim igračem.



"Buka u ovakvim dvoranama uvek generiše pozitivan efekat na igrače i pogotovo na domaći sastav, dok za protivnika može da bude zbunjujuća. Igrači svakako dobiju veću motivaciju i energiju, želju za igrom kada je takva energija na tribinama. Znamo da je kalendar takmičenja takav kakav jeste i svaki detalj može da pravi razliku. Energija o kojoj pričamo ne može toliko da poremeti protivnika, koliko može da pogura domaći tim".


Posebno je apostrofirao Miloša Tedosića kao nekog ko ume da igra važne utakmice.

"Crvena zvezda ima neke igrače koji su u izuzetnom momentu. Miloš Teodosić ima tu sposobnost da rešava velike utakmice, energija Adama Hange je uvek prisutna, a Zvezda takođe ima igrače koji su sposobni da pogađaju velike šuteve", poručio je Grimau.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.