Zvezdin protivnik u Evroligi doveo centra Budiveljnika

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin protivnik u Evroligi doveo centra Budiveljnika

Litvanski Neptunas je angažovao još jedno pojačanje za predstojeću sezonu. Samo dan nakon što je klub iz Klaipede ozvaničio saradnju sa Deividasom Gaiuliusom iz Olimpije, novi ćlan tog kluba postao je i iskusni centar Mihail Anisimov (29, 216 cm), koji stiže iz Budiveljnika. Anisimov je prethodne četiri sezone bio član ukrajinskog tima za koji je u prethodnoj takmičarskoj godini beležio 3,4 poena i 3 skoka u proseku po meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Evroligi, a 7,6 poena i 2,6 skokova u Evrokupu.

Neptunas je jedan od rivala Crvene zvezde Telekom u Evroligi.

Anisimov je već igrao za Neptunas, u sezoni 2006/2007, a u karijeri je nosio dres Atletasa, Šiaulaija, Lijetuvosa i letonskog Baronsa.

Sa Lijetuvosom je osvojio pet trofeja, Baltičku ligu, baltički Kup, litvansko prvenstvo, litvanski kup i Evrokup 2009. godine.

Bio je član mlade litvanske reprezentacije koja je 2004. godine osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.