Zvezdi se daju najmanje šanse u Evroligi

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 16:45

Zvezdi se daju najmanje šanse u Evroligi

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" analizirao je snagu timova ovogodišnje Evrolige.

Kriterijumi za ocenjivanje bili su kvalitet ekipe, hemija, status, transfer potezi, a na kraju su dali i svoje predviđanje za svaku od ekipa.

Oni su objavili svoju analizu, a najpre su "obrađeni" timovi za koje oni smatraju da imaju najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šanse ove sezone.

Tako su već na startu otpisali i Crvenu zvezdu, a ništa bolje nisu prošli ni ekipe Albe i ASVEL-a.

Zvezda je za kvalitet tima dobila ocenu 6, za hemiju 7, status 6, transfer poteze 6, a zaključak je bio da crveno-beli ne mogu da se domognu plej-ofa.

Po njima, 14. po kvalitetu su Žalgiris i Panatinaikos, 13. Monako, 12. Uniks, 10. Baskonija i Olimpijakos, 9. Bajern, 8. Makabi, 7. Zenit, 6. Armani, 4. Real Madrid i Fenerbahče, 2. CSKA i Barselona, dok najveće šanse za titulu ima ponovo Efes.

Podsetimo, Zvezda sezonu otvara gostovanjem kod Fenerbahčea u petak od 19.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.