Zvezdaši oborili klupski rekord u Evroligi VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 14:44

Zvezdaši oborili klupski rekord u Evroligi VIDEO

Crvena zvezda postavila je klupski rekord po broju navijača na utakmici Evrolige.

"Večiti" derbi sa Partizanom je u beogradskoj Areni pratilo 20.143 navijača.

Rekord Evrolige i dalje drži Partizan sa 22.567 gledalaca iz 2009, a crno-beli imaju ukupno prvih deset najposećenijih utakmica u istoriji takmičenja.

Nošeni fantastičnom atmosferom navijača koji su Areni obojili u crveno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i belo, košarkaši Zvezde su ubedljivo savladali Partizan 88:72.

"Iskreno, nisam bio učesnik utakmice gde je bila bolja atmosfera. Napravili su prelep ambijent sa majicama, nisu se štedele glasne žice. Još jednom im zahvaljujem, trudimo se da im priredimo što više radosti. Svi smo zajedno u ovome", rekao je Nemanja Nedović.

Zvezda u subotu gostuje Cedevita Olimpiji u ABA ligi (17h, TV B92), a potom u utorak ASVEL-u u Vilerbanu, te Olimpiji u Milanu u novoj evroligaškoj nedelji sa duplim programom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.