Zvezda razbila Himki za drugu evroligašku pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda razbila Himki za drugu evroligašku pobedu

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivim trijumfom nad Himkijem od 90:78 (28:22, 22:19, 30:15, 10:22) u Beogradu prekinuli su niz od tri uzastopna poraza u Evroligi.

Do drugog trijumfa, pored četiri poraza, Zvezda je došla sjajnom serijom od 17:3 na startu treće deonice duela u hali "Aleksandar Nikolić", potom imala i 28 razlike, pre nego što su gosti ublažili poraz.

Odličnu partiju odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Boriša Simanić sa 18 poena (4/7 za tri), pratili su ga Bili Beron sa 17 i Stratos Perperoglu sa 15, dok je u ruskom timu najefikasniji bio Aleksej Šved sa 14.

Vredi istaći i da je Crvena zvezda od drugog minuta ostala bez kapitena Branka Lazića zbog fizičkog sukoba sa Janisom Timom i isključenja.

Meč je imao i zanimljivu uvertiru sa trubačima, iako je Evroliga veče najavila kao "Noć veštica".

Nastup u Evroligi Zvezda nastavlja za tačno sedam dana kada u Beograd dolazi Real Madrid.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda dočekuje Himki: Šved stiže u "Pionir"

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde već su arhivirali utakmicu s Anadolu Efesom, jer već večeras (19 časova), samo dva dana kasnije, u meču šestog kola Evrolige dočekuju Himki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.