Zvezda protiv Himkija za četvrtu pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2015, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Himkija za četvrtu pobedu

Utakmica 8. kola A grupe Evrolige između Crvene zvezde i Himkija igra se svečeras od 20 sati u hali Pionir.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da ekipa može da napravi još jedno iznenađenje u Evroligi i savlada Himki.

"Himki je uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mnogo sredstava uoči sezone i ima velike ambicije. Ubedljivo nas je savladao u Moskvi, ali je sada drugačiji ambijent. Pokazali su kvalitet, ali sada su u situaciji da moraju mnogo toga da urade za Top16, iako nisu mislili da će tako biti. Imaju veliki budžet, ali kada izađemo na teren ta priča pada", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je dodao da je pobeda nad Realom u prošlom kolu ekipi dala dodatno samopouzdanje.

"Mislilo se da je nemoguće pobediti Real, ali to smo uradili. Mislim da je u ovom trenutku Himki kvalitetniji od Reala. Kada pogledamo sve parametre, realno je da nas Himki dobije, ali čeka ih sjajan ambijent u Pioniru. Nadamo se da možemo da uradimo još jednu dobru stvar", naveo je Radonjić i dodao da trenutno ne razmišlja koliko je potrebno pobeda za plasman među najboljih 16 klubova Evrope.

Posle odrađene suspenzije u tim se vraća američki plejmejker Markus Vilijams.

"Imao je dugu pauzu, ali će nam puno značiti. Verujem da će nam pomoći, iako smo svesni da ćemo morati da ga sačekamo", zaključio je Radonjić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.