Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pala u finišu u Pireju

Uprkos vođstvu tokom većeg dela utakmice 9. kola grupne faze Evrolige protiv Olimpijakosa u Pireju, beogradski crveno-beli nisu uspeli da upišu svoj šest trijumf. Olimpijakos je slavio rezultatom 64:59 i tako definitivno obezbedio prvo mesto u grupi D. Valensija izgubila šanse za plasman u top 16 fazu premda je Nemanja Nedović pružio svoju najbolju partiju od kako je stigao na Iberijsko poluostrvo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Loš finiš Zvezde za poraz u Pireju

Izvor: MVP.rs, 13.Dec.2014, 00:17

Crveno-beli su ostali bez prvog mesta u grupi...Srpski vice-šampion je odigrao još jedan dobar meč protiv Olimpijakosa, ali grčki gigant je na kraju bio bolji. Crvena zvezda Telekom je dugo vodila protiv renomiralnog rivala, ali je na kraju lošom završnicom izgubila šanse za iznenađenje (64-59)...Gostujući...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.