Zvezda je dobro prošla

Izvor: MVP.rs, 08.Jan.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda je dobro prošla

Disciplinski sudija Evrolige je izrekao kaznu za crveno-bele.

Kako je objavio zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom, dispilinski sudija Evrolige izrekao je kaznu crveno-belima. Ovoga puta u pitanju je ukupna cifra od 6500 evra.

S obzirom na to da je Zvezda već oštro kažnjavana i da je bila "pod lupom", kao i da sledi susret visokog rizika sa Galatasarajem, mnogi su se uplašili da će ubačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tvrdi predmeti na susretu proti Reala iz Madrida značiti još jednu suspenziju domaćeg terena. Ako se sve to uzme u obzir, možemo reći da je Crvena zvezda još i dobro prošla. Kazna je izdeljena na dva dela. Prvi deo od 500 evra odnosi se na ubacivanje novčića i upaljača u teren, na susretu sa Realom, dok je 1500 evra kazne izrečeno zbog uklanjanja stolica iz jednog dela partera "B", na meču sa Olimpijakosom, što je izričito zabranjeno pravilima Evrolige.

U dopisu, koji je stigao iz centrale Evrolige, stoji da je Zvezda od 2012. godine kažnjavana 12 puta, a ukupna vrednost kazni je 68.000 evra. Sve kazne ticale su se neodgovornog ponašanja pojedinaca, koji su ubacivali tvrde predmete u teren i koristili lasere. Naglađeno je i da se više neće trpeti slični ispadi i da će, u slučaju ponavljanja ekscesa, Crvena zvezda Telekom biti drastično kažnjena, što bi verovatno značilo i suspenziju terena.

Svoj meč drugog kola Top 16 faze evrolige, crveno-beli igraju u četvrtak od 20:05 časova, a rival im je aktuelni šampion Evrope, izraelski Makabi. Nakon toga, u trećem kolu renomiranog takmičenja, gost Zvezde biće ekipa Galatasaraja te iz kluba apeluju na navijače da navijaju fer i sportski.

(foto: kkcrvenazvezda.rs)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.