Zvanično: Razišli se Olimpijakos i Slukas

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 14:52

Zvanično: Razišli se Olimpijakos i Slukas

Iskusni plejmejker se posle dva dana pregovora sa čelnicima kluba, ipak odlučio za promenu sredine a to će, kako stvari stoje, biti Fenerbahče.

Olimpijakos je u četvrtak saopštio da neće nastaviti saradnju sa plejmejkerom koji



"Hvala ti na svemu što si dao Olimpijakosu u poslednje tri godine i hvala na doprinosu za osvojenih pet trofeja i plasmanu na dva uzastopna završna turnira Evrolige. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Želimo ti sve najbolje u nastavku karijere"
, poruka je Olimpijakosa za svog sada već bivšeg igrača.

Ishod pregovora Slukasa i braće Angelopulos sa neobičnim zanimanjem pratili su i navijači Partizana očekujući da će organizator igre Atinjana, u slučaju prekida saradnje sa klubom, izabrati crno-bele za narednu stanicu u karijeri.

Međutim, Sluaks je imao druge planove.

Grčki mediji su odmah posle saznanja o razlazu Slukasa i Atinjana preneli da Slukas već iam dogovor da se vrati u Fenerbahče za koji je igrao pet sezona (2015-2020).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčki košarkaš Kostas Slukas napustio Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2023

Košarkaški klub Olimpijakos saopštio je danas da je raskinuo saradnju sa iskusnim bekom Kostasom Slukasom. "Hvala ti na svemu što si dao Olimpijakosu u poslednje tri godine i hvala na doprinosu za osvojenih pet trofeja i plasmanu na dva uzastopna završna turnira Evrolige. Želimo ti sve najbolje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kraj osipanja: Papanikolau ostao u Olimpijakosu

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Kostas Papanikolau neće otići iz Olimpijakosa...Olimpijakos se suočio sa odlaskom Saše Vezenkova u NBA i Kostasa Slukasa kome je ugovor istekao, ali jedan požar su ugasili...Radi se o Kostasu Papanikolauu koji je poput Slukasa bio na izlaznim vratima kluba, ali je odlučio da ostane...Papanikolau...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.