Zvanično – CSKA zadržao najboljeg igrača

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 08:53

Zvanično – CSKA zadržao najboljeg igrača

Ono što je najavljeno – ispunjeno je.

Amerikanac Majk Džejms potpisao je novi ugovor sa moskovskim CSKA na tri godine.

Džejms je prošlog leta došao u prestonicu Rusije i odmah preuzeo ulogu lidera.

"Srećan sam što ostajem u CSKA i nastavljam divno prijateljstvo još tri godine. Nadam se da će biti obeleženo trofejima", rekao je Džejms za klupski sajt.

Ovaj 29-godišnji plej u prekinutoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrolige beležio je u proseku 21,1 poena (42 odsto za tri) i 4,3 asistencije po meču.

Imao je najveći indeks korisnosti 20,9 ove sezone u najjačem evropskom takmičenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvanično, pao potpis najboljeg košarkaša Evrolige!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Oglasio se i sam igrač...Američki košarkaš Majk Džejms potpisao je novi ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve...Ruski klub je potvrdio da će bivši igrač Armanija ostati u Moksvi još tri godine....."Srećan sam što ostajem u Moskvi i nastavljamo divno prijateljstvo još tri godine. Nadam se da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.