Zubac: U Megi vrhunski uslovi za rad

Izvor: TV Arena Sport, 17.Feb.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zubac: U Megi vrhunski uslovi za rad

Novi košarkaš Mega Leksa, Ivica Zubac, jedan od najtalentovanijih mladih hrvatskih igrača, rekao je da veruje da je dolazak u ekipu iz Sremske Mitrovice pravi potez u njegovoj karijeri.

"Nemam dilemu da je Mega u ovom trenutku najbolje rešenje za mene, kada mi je pravnim putem onemogućeno da nastupam za Cedevitu u Evroligi. Došao sam u klub koji iz sezone u sezonu raste i afirmiše veliki broj igrača. Za svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << mladog košarkaša privilegija je da bude deo Mega Leksa" – rekao je Zubac.

Zubac (18), visok 215 centimetara, igra na poziciji centra. Prethodnih dana u Hrvatskoj se dosta spekulisalo o njemu, jer je napustio Cibonu i pristupio Cedeviti, međutim, Košarkaški savez Hrvatske doneo je odluku da mora da se vrati u matični klub, koji, međutim, više nije želeo da ga ima u timu.

"U Megi imam vrhunske uslove za rad, a to je upravo ono što mi treba. Takođe, svima je poznato da trener Dejan Milojević izvanredno radi sa centrima, a najbolji primer za to je svakako Nikola Jokić, koji je prošlog leta direktno iz Mega Leksa otišao u NBA." – dodao je Zubac.

On je sinoć odradio prvi trening s novim timom, a danas je individualno radio s kondicionim trenerom Markom Ćosićem. Zubac će se u četvrtak na kratko vratiti u Zagreb, a ekipi će se ponovo priključiti u ponedeljak.

Da podsetimo samo da če Mega otvoriti četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Konstantina u četvrtak od 17 časova uz direktan prenos na Areni Sport 1.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Zubac srećan u Megi, cena 500.000?

Izvor: Mondo, 17.Feb.2016

"Nemam dilemu da je Mega u ovom trenutku najbolje rešenje za mene", poručio je supertalentovani hrvatski centar, dok mediji u njegovoj zemlji bruje o uslovima transfera...Ivica Zubac, osvajač srebrne medalje na U-19 šampionatu sveta 2015. godine, odradio je prve treninge sa ekipom Mega Leksa, nakon...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.