Željko: Igrali smo odlično, čestitam i Žalgirisu

Izvor: Mondo, 27.Apr.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko: Igrali smo odlično, čestitam i Žalgirisu

Trofejni strateg Fenerbahčea pohvalio je reakciju svojih igrača na poraz od utorka, zahvaljujući kojoj idu na još jedan F4 Evrolige.

Željko Obradović ponovo se sa Fenerbahčeom plasirao na Fajnal for bez velike drame. Za razliku od prethodne tri sezone, kada su pobeđivali Makabi, Real i Panatinaikos sa po 3:0, u seriji protiv Baskonije su morali da odigraju četiri meča.

Posle poraza Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 48 sati ranije, u četvrtak se u Vitoriji pričala druga priča.

"Napravili smo temeljnu analizu i pokušali da se dobro spremimo. Mislim da smo u odbrani i napadu odigrali odličnu utakmicu. Imali smo protok lopte, igrali smo dobru odbranu, vodili smo sve vreme i kontrolisali utakmicu. Vrlo sam srećan zbog reakcije mojih igrača", rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

On je istakao da je Baskonija bila odličan protivnik.

"Imaju mnogo kvaliteta i znaju šta rade u svakom trenutku. Na početku sezone su mnogi pričali da imaju dobre izglede da odu na Fajnal for, ja sam mislio isto. Bila je ovo teška serija za nas, ali mislim da smo zaslužili da prođemo".

Fenerbahče će se 18. maja u Beogradu sastati sa Žalgirisom, koga trenira Šarunas Jasikevičijus. Obradović je Litvancu godinama bio trener u Panatinaikosu.

"Čestitam Žalgirisu. Šaras je moj vrlo dobar prijatelj i uradio je fantastičan posao. Niko nije očekivao da će ući među četiri ekipe, ali kada uspostaviš dobru hemiju sa igračima i kada dobro radiš svoj posao, možeš da postigneš sve".

Obradoviću će Fajnal for u Beogradu biti 17. u karijeri, a do sada je osvojio devet titula - bar pet više od bilo koga na listi najuspešnijih trenera u ovom takmičenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Željko: Igrali smo odlično, čestitam i Šarasu

Izvor: Mondo, 27.Apr.2018

Trofejni strateg Fenerbahčea pohvalio je reakciju svojih igrača na poraz od utorka, zahvaljujući kojoj idu na još jedan F4 Evrolige...Željko Obradović ponovo se sa Fenerbahčeom plasirao na Fajnal for bez velike drame. Za razliku od prethodne tri sezone, kada su pobeđivali Makabi, Real i Panatinaikos...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.