Završen sastanak Evrolige – ostaju Partizan i Zvezda?

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 17:34

Završen sastanak Evrolige – ostaju Partizan i Zvezda?

Nakon jednog i po dana sastančenja deoničara Evrolige, velikih promena neće biti, javlja Eurohoops.

Kako trenutno stvari stoje, naredne sezone neće biti velikih promena i kako se pomalo bojažljivo pisalo sledeće sezone će Partizan i Zvezda ponovo biti deo Evrolige.

Naravno, pričalo se o ekspanziji takmičenja, ali se ništa veliko nije izglasalo, a najveći deo razgovora bio je oko menadžmenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubova i takmičenja u "post-Bertomeu" eri.

O proširenju Evrolige pričaće se posle sezone 2024/25, a ono što smo manje-više i znali Dubai, Pariz i London su planovi koji će morati malo da sačekaju.

Format Evrolige se neće menjati, pa treba očekivati da srpski klubovi i u narednoj sezoni budu deo elite, uz pobednika Evrokupa u čije takmičenje će se preseliti Valensija.

Još uvek čekamo zvaničnu objavu, ali prema pisanju Eurohoopsa neće se ništa menjati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.