Zaslužujemo vajld-kard i sledeće sezone

Izvor: B92, 22.Mar.2023, 13:36

"Zaslužujemo 'vajld-kard' i sledeće sezone"

Košarkaš Virtusa Danijel Heket smatra da tim iz Bolonje treba da dobije specijalnu pozivnicu za narednu sezonu Evrolige.

"Klub je uradio odličan posao. igrači su bili u poziciji da daju najbolje od sebe, naša košarka je dopadljiva. To je doveo mnogo ljudi u dvoranu", rekao je Heket za Korijere delo sport.

Ekipa Serđa Skariola trenutno ima skor od 13 pobede i 16 poraza na 13. mestu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tabeli Evrolige.

"Verujem da zaslužujemo vajld-kard. Tim se borio i dobro je prošao. Iako neću da pričam o politici, ne vidim zašto se naše putovanje ne bi nastavio“, dodao je Heket.

Direktor Virtusa Luka Baraldi takođe je rekao da je dobijanje evroligaške licence jedan od prioriteta kluba.

"To je jedan od naših ciljeva, ali takođe znamo da to ne zavisi samo od nas. Radimo sve što je u našoj moći i u narednim nedeljama pokušaćemo da nastavimo dijalog koji smo vodili poslednjih meseci", rekao je Baraldi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„ZASLUŽUJEMO VAJLD-KARD I SLEDEĆE GODINE“: Ne želi da priča o politici i navodi da su dobro prošli!

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2023

Želi da se ovo putovanje nastavi. Košarkaši Virtusa su pored Partizana i Valensije, dobili vajld-kard za učešće u ovogodišnjoj Evroligi, dok je za sledeću sezone, sve i dalje upitno. Povodom svega toga, oglasio se i košarkaš ekipe iz Bolonje Danijel Heket, koji je istakao da je klub uradio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.