Zakuvalo se u Partizanovoj grupi, Anđušić predvodio Burž do ubedljivog trijumfa!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020, 23:45

"Zakuvalo" se u Partizanovoj grupi, Anđušić predvodio Burž do ubedljivog trijumfa!

Venecija bez šanse.

Košarkaši Burža savladali su Veneciju 87:59 u okviru osmog kola grupe A Evrolige u kojoj se nalazi i Partizan.

Domaćin je poveo odmah na početku meča i nije ispuštao prednost sve do kraja kada je stigao do zaslužene i ubedljive pobede nad Italijanima.

Burž je do pobede predvodio reprezentativac Srbije Danilo Anđušić sa 21 poenom, dok je najraspoloženiji u poraženoj ekipi bio Bramos sa 13.

Dve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će koliko sutra odigrati još jednu utakmicu u okviru Evrokupa, s tim što će domaćin biti Venecija.

Partizan bi narednu utakmicu u Evrokupu trebalo da odigra 9. decembra protiv Bahčešehira.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burž ubedljiv protiv Venecije, Partizan sve bliži Top 16 fazi Evrokupa

Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 00:24

Košarkaši Burža ubedljivo su savladali Veneciju sa 87:59, u zaostaloj utakmici Grupe A Evrokupa. Dve ekipe već za 24 sata igraju još jedan meč. . Oba meča između Venecije i Burža odložena su zbog epidemije koronavirusa koji je zahvatio jedan, pa onda i drugi tim,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.