ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV ŽALGIRISA: Pojavila se fotografija koja DOKAZUJE da je Evans GAZIO LINIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 00:24

ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV ŽALGIRISA: Pojavila se fotografija koja DOKAZUJE da je Evans GAZIO LINIJU (FOTO)

Još uvek bez reakcije čelnika Evrolige...

Utakmica između Crvene zvezde i Žalgirisa imala je dramatičnu završnicu u kojoj su svoju ulogu uzele i sudije, koje su razbesnele navijače domaćeg tima, zbog čega su posle završetka okršaja jedva izašle sa terena.

Atmosfera se raspalila onog momenta kada je španski sudija iz Barselone, Đordi Alijaga, svirao nesportsku ličnu grešku Jagu dos Santosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog udarca šakom u lice Edgarasu Ulanovasu, ali su onda potpuno izmakle kontroli na oko 15 sekundi do kraja meča.

Tada je Kinan Evans gazio liniju polovine terena, a isti taj arbitar to nije video zbog čega su sudije zasute kišom predmeta sa tribina. Oko minut je trajao prekid, dok je spiker molio da se navijači smire, a oni su konstantno psovali arbitre.

Španac zajedno sa kolegom Huanom Karlosom Garsijom iz iste zemlje i Karmelom Paternikom tu nije mogao da uradi ama baš ništa, jer pravila Evrolige nalažu da u tom slučaju nema promene odluke.

pic.twitter.com/XJygWuihqD

— OvoOno (@OvoOnoX) February 9, 2024

Posle meča, sudije su pod jakim merama obezbeđenja evakuisane sa parketa, a navijači su pokušali da dopru do njih, pa je čak i pocepan tunel koji vodi ka svlačionicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evroliga: Nema dokaza da je Zvezda oštećena protiv Žalgirisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2024

Crvena zvezda nije oštećena protiv Žalgirisa, pošto "nema dokaza" da je Kinan Evans u finišu meča gazio liniju, saopšteno je večeras iz Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.