Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA DEFINITIVNO U EVROLIGI: Na stolu i desetogodišnji ugovor?

Nebojša Čović otkrio da su crveno-beli siguran učesnik najelitnijeg evropskog takmičenja.


Na gostovanju u emisiji “Oko” na RTS, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je Zvezda postigla dogovor sa Evroligom:
– Tokom poslednje posete Žordija Bartomeua Beogradu imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << duge razgovore. Objavićemo šta smo se dogovorili na njima kad bude vreme.
Čović se zatim osvrnuo i na tekstove koji se tiču Zvezdinog potencijalnog izlaska iz ABA lige tiče, u slučaju potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa Evroligom:
– Što se nepotpisanih tekstova u poslednje vreme tiče, ja znam da mnoge to boli, ali ono što smo se dogovorili sa Evroligom je veoma pozitivno za Crvenu zvezdu. No, kao što rekoh, objavićemo to kad bude bilo vreme, rekao je Čović, da bi potom dodao:
– Inače, što se priča o pregovorima o trogodišnjem ugovoru tiče, rekao bih samo da smo pregovarali i o desetogodišnjem.
Nakon Čovića, i Miško Ražnatović ispred Mega Leksa potvrdio je da Mega Leks neće igrati Evroligu, čak i ako bi osvojili titulu u ABA ligi:
– Sigurno nećemo igrati Evroligu. Ne ispunjavamo uslove koji su veoma rigorozni, niti smo kao klub dorasli tom nivou takmičenja. O igranju Evrokupa ćemo još razmisliti, rekao je predsednik skupštine navijača, iako je napomenuo da konačna odluka nije doneta, ali da je, nakon konsultacija sa rukovodstvom kluba, preovlađujuć stav da se Evrokup ne igra.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobija li Zvezda desetogodišnji ugovor sa Evroligom?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2016

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da klub sa Malog Kalemegdana ima dogovor sa čelnim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeom, ali nije hteo da kaže o čemu je reč...- Tokom poslednje posete Đordija Bartomeua Beogradu imali smo duge razgovore. Objavićemo šta smo se dogovorili s njim kad...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.