ŽIVELI MAJSTORE! Šaras pobedio Monako, nazdravio Mitroviću i progovorio srpski (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 12:35

ŽIVELI MAJSTORE! Šaras pobedio Monako, nazdravio Mitroviću i progovorio srpski (VIDEO)

Litvanac napravio šou.

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus nazdravio je sa strategom Monaka Zvezdanom Mitrovićem posle meča dva tima koji je pripao španskom sastavu.

Barsa je slavila nakon produžetaka u kneževini. Bila je to još jedna odlična utakmica u Evroligi, gde Monako zaista pruža veoma dobre partije, posebno ako se uzme u ozbir da su debitanti.

Pobeda Barselone nije urušila atmosferu u Monaku, naprotiv. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan Mitrović je bio raspoložen, a to je pokazao kada je u toku konferencije za novinare uručio Šarasu čašu sa alkoholom i obojica su nazdravili.

🥂 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙧𝙨 !

𝗭𝘃𝗲𝘇𝗱𝗮𝗻 𝗠𝗶𝘁𝗿𝗼𝘃𝗶𝗰’s hospitality to 𝗦𝗮𝗿𝘂𝗻𝗮𝘀 𝗝𝗮𝘀𝗶𝗸𝗲𝘃𝗶𝗰𝗶𝘂𝘀 👋@EuroLeague @FCBbasket pic.twitter.com/Z9XJbTDume

— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) October 16, 2021

Tim povodom, Šaras se obratio na jeziku sa ovih prostora rekavši: "Hajde, živeli, živeli. Hajde, majstore", bile su reči litvanskog stručnjaka.

Između ostalog je i dodao da je to razlog zašto svi treneri vole Mitrovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEVIĐENI ŠOU NA KONFERENCIJI: Litvanac se obratio našem treneru i progovorio na srpskom! VIDEO

Izvor: Kurir, 16.Okt.2021

Treneri Barselone i Monaka, Šarunas Jasikevičijus i Zvezdan Mitrović doveli sve do suza nakon utakmice koju je Barselona dobila sa 85:81 u gostima u Evroligi

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.