ŽELJKO TRAŽI OZBILJNOST: Panatinaikos bolji nego što tabela pokazuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 14:54

ŽELJKO TRAŽI OZBILJNOST: Panatinaikos bolji nego što tabela pokazuje

Poslednje kolo Evrolige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa mora da prihvati Panatinaikos kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. Košarkaši Partizana sutra od 20.30 časova dočekuju ekipu iz Atine u okviru 34. posledjeg kola Evrolige.

- Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je važna utakmica i igraćemo sa željom da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro i da pobedimo. Znamo da će dvorana ponovo biti puna, protiv tima koji po svemu onome kako izgleda tim koji imaju ne zaslužuje tu poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo, da ne razmišljamo na taj način već da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali - istakao je Obradović za klupski sajt.

Bek "crno-belih" Danilo Anđušić tvrdi da njegov tim može da dođe do petog mesta pred početak plej-ofa.

- Verujem da je sigurno važna utakmica jer može da odluči na koga idemo u plej-ofu. Mislim da možemo da stignemo do pete pozicije, to ćemo saznati večeras. Želimo da završimo regularni deo sezone pobedom pred našim navijačima. Panatinaikos kao ekipa je odavno izgubila šanse za plej-of. Možda je to njima olakšavajuća okolnost, s obzirom da igraju bez ikakvog pritiska, znači da su samim tim opasniji. Svakako imaju sjajan tim i sjajna imena u timu bez obzira na njihovu poziciju na tabeli. Neće biti nimalo lako, ali verujem da možemo do pobede, da završimo na pravi način i da ovim ljudima pripredimo još jednom dobru košarku - zaključio je Anđušić.

Sa koje će pozicije Partizan u TOP 8 Evrolige, biće mnogo jasnije posle večerašnjih utakmica Crvena zvezda - Fenerbahče i Makabi - Real Madrid.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.