Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 14:57

ŽELE GA EVROLIGAŠI: As Reala skuplja ponude, konačno napušta Madrid

Bio je sjajan u finišu Evrolige.

Real Madrid je osvojio titulu prvaka Evrope, ali će na leto morati da renovira tim. I zbog “veka trajanja” pojedinaca, ali i i zbog isteka ugovora nekih igrača.

Jedan od onih koji bi trebalo da napusti prestonicu Španije je Najdžel Vilijams-Gos.

Američki “kombo bek”, koji je evropsku afirmaciju stekao u Partizanu, nalazi se na meti Makabija i Olimpije iz Milana.

Prošle godine spekulisalo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi Vilijams-Gos mogao da se vrati u klub iz Humske. Nema sumnje da će jedan od igrača koji su obeležili finiš Evrolige imati mogućnost da bira između dobrih ponuda timova iz elitnog takmičenja.

Podsetimo, Real Madrid se trenutno bori za trofej i u prvenstvu Španije. “Kraljevski klub” je izgubio prvi meč polufinalne serije od Huventuda.

Nigel Williams-Goss will leave Real Madrid at the end of the season. Maccabi Tel-Aviv and Olimpia Milano are following him closely, source tell me and @givati_tomer. #Basketball #Baloncesto #EuroLeague #Transfers #RealMadrid #Maccabi #TelAviv #Olimpia #Milano #Milan #מַכַּבִּי

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) June 8, 2023
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.