ZAPALIO SE U DRUGOJ UTAKMICI: Džordan Lojd rekordom karijere do nagrade MVP-ja Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 14:31

"ZAPALIO SE" U DRUGOJ UTAKMICI: Džordan Lojd rekordom karijere do nagrade MVP-ja Evrolige

Sjajan meč bivšeg igrača Crvene zvezde.

Košarkaš Monaka Džordan Lojd proglašen je za najkorisnijeg igrača drugog kola četvrtfinala najelitnijeg košarkaškog evropskog takmičenja, objavila je Evroliga na zvaničnom sajtu.

Košarkaši Monaka pobedili su Makabi (86:74) u drugom meču Top 8 faze Evrolige i tako poravnali na 1:1 u četvrtfinalnoj seriji.

Lojd je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodio svoj tim sa 33 poena, dva skoka, dve asistencije i dve ukradene lopte, dok je za dva šutirao 5/5 za tri 5/9 i 8/9 sa linije penala.

Sve navedeno je bilo dovoljno za indeks korisnosti 36.

Na drugom mestu nalazi se košarkaš Barselone Jan Veseli sa indeksom 33, potom Saša Vezenkov iz Olimpijakosa sa indeksom 23, kao i Nadžel Hejs Dejvis iz Fenera i Mustafa Fal iz Olimpijakosa sa istim brojem indeksnih poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Džordan Lojd MVP druge runde plej-ofa Evrolige

Izvor: Danas, 29.Apr.2023

Košarkaš Monaka Džordan Lojd proglašen je danas za najboljeg igrača drugih utakmica četvrfinala plej-ofa Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.