ŽALGIRIS UHVATIO POSLEDNJI VOZ: Litvanci u Minhenu savladali Bajern i otišli u plej-of

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 23:01

ŽALGIRIS UHVATIO POSLEDNJI VOZ: Litvanci u Minhenu savladali Bajern i otišli u plej-of

Baskonija ostala praznih šaka.

Košarkaši Žalgirisa igraće u plej-ofu Evrolige pošto su uvečeras u Minhenu savladali Bajern sa 83:80 (19:18, 15:20, 17:9, 32:33). Trijumfom litvanskog kluba, Baskonija je ostala bez mesta u plej-ofu koje joj je bilo garantovano samo porazom Žalgirisa.

Tokom prvog poluvremena nije sve delovalo dobro za Žalgiris pošto je Bajern imao prednost i igrao odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč nošen podrškom svojih navijača. Međutim, Litvanci su u drugom poluvremenu zaigrali mnogo bolje i u trećoj deonici stigli do potpunog preokreta. Iako je Žalgiris stigao i do deset poena prednosti nije se Bajern predavao i uspeo je da ponovo zapreti Žalgirisu koji je ipak sačuvao prednost do kraja i stigao do pobede vredne plasmana u plej-of.

Lukas Lekavičijus je sa 20 poena predvodio Žalgiris, dok je 16 postigao Rolands Smit. U Bajernu je najefikasniji je bio Kori Volden sa 14 poena, a dva manje je postigao Andreas Obst. Vladimir Lučić je postigao 10 poena, a Ognjen Jaramaz je dodao sedam.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.